Taxi Driver Volume II

Martin Scorsese filmografisindeki en gözde eserlerden biri olan dünya sinemasının köşe taşı TAXI DRIVER filminin devamı gündemde.Berlin film festivali kulislerindeki dedikodular bile sinema tutkunlarını nefesini kesti.Diğer bir heyecan unsuru ise devam filmini ünlü danimarkalı yönetmen Lars Von Trier çekmeyi planlaması.
Trier’in yapım şirketinden Peter Aalbek verdiği demeçte kulislerdeki dedikoduyu ‘ne kabul ettiğini ne de reddettiğini’ söylemiş.Bu sözleri iyi tarafından yorumlamak gerek zira umutları korumak adına daha iyi olur.Bekleyip görmek lazım.Ama fikir projeye dökülmese bile yukarıdaki resim insanların tüylerini diken diken ediyor.Eğer çekilirse umarız ki en az ilki kadar kült bir film ortaya çıkar.

Taxi Driver Volume II” üzerine 6 yorum

  1. Böyle efsane olmuş filmlerin sürekli bi \”devamı gelecek, yakında!\” tarzında haberler çıkmasına anlam veremiyorum. Yalanladılar bunu geçenlerde ama bilemiyorum… :))

    Beğen

  2. Böyle efsane olmuş filmlerin sürekli bi “devamı gelecek, yakında!” tarzında haberler çıkmasına anlam veremiyorum. Yalanladılar bunu geçenlerde ama bilemiyorum… :))

    Beğen

  3. Bence filmleri efsane yapan unsurlardan biri de bu..hakkında dedikoduların eksik olmaması normal bişey..insanların içinde bir garip umut işte:))

    Beğen

  4. Bence filmleri efsane yapan unsurlardan biri de bu..hakkında dedikoduların eksik olmaması normal bişey..insanların içinde bir garip umut işte:))

    Beğen

Yorum bırakın